2020. dec 31.

SZABADON ÖNMAGADRA FÓKUSZÁLJ

írta: Dhira.therapy
SZABADON ÖNMAGADRA FÓKUSZÁLJ

"Aki kifelé tekint álmodik, aki befelé, az ébred!" - C. G. Jung

A jövő év fő üzenete az igazi szabadság, a félelmektől való teljes felszabadulás szárnyaló állapota.

Lényed arra áhítozik csupán, hogy örömmel létezz és az üdvösség szüntelenül hömpölygő áramában úszkálj. Ez az áramlat folyamatosan azzal táplál, amire szükséged van. Figyelmedet teljes mértékben összpontosítsd arra, hogy bármi is legyen az, amit teszel, minden helyzetben az adás és az elfogadás sodrásában ússz tovább.

Nemcsak magadról, de az egész világról is máshogy kell gondolkoznod mostantól. Mert a régi meghalt és az új születik, ebben a misztikus időszakban. Azaz minden halott, fénytelen gondolat meg kell halljon benned. Minden, amit életek óta cipeltél, hogy végre felszabadulj és a szabadságra alapozva az Új korszak, az új esztendőben elindulhasson.

Lásd meg tisztán, hogy a „nehézségek” során, mire próbált eddig rávilágítani az élet. Nehéz? Az. De most nagyon gyorsan tudsz fejlődni, lépéseket tenni, hogy valódi legyél.

Csak magadra figyelj, hogy el tudd engedni a felesleget az életedből. Sokszor mindenfelé próbálkozik az ember, hogy biztonságot, elismerést, szeretetet, visszaigazolást nyerjen a külvilágból. Ám ezek legtöbbször csak vágyak. Ha képes vagy elengedni mindent, amire valójában nincs szükséged, akkor hatalmas előrelépést tehetsz az életedben.

De számot kell vetned a gondolataiddal, céljaiddal, valódi személyiségeddel, hogy kinek is gondolod magad igazán.

Hogy ezekre a potenciálokra Te hogyan tekintesz, az már egyedül tőled függ, egy belső választás kérdése. De nem az elme választása, nem lehet manipulálni, irányítni, programozni, ez csak megtörténik.

Amikor az akarat helyet végre utat engedsz a megvalósulás lehetőségének, magad is el fogsz csodálkozni azon, hogy mennyi lehetőséged van azon kívül, amit hittél. Önmagunkra kívülállóként mindig nehezebb tekinteni, épp ezért hagyd, hogy az élet megnyissa előtted a kapukat, mindig azt, amelyre szükséged van, belépni rajta a Te dolgod lesz…

Szabadon, önmagadra fókuszálj és akkor bármire képes vagy!

ec9170d694e60f88bda3964d038f30fe.jpg

A lelki sebeket két dolog gyógyíthatja meg: a felismert igazság és az igazi szeretet!

Tipp: A helyzetek pozitív kimenetelének elképzelése javítja a jövővel kapcsolatos elvárásainkat, hozzájárul a mentális jólétedhez és növeli az optimizmusod, ami segít céljaid elérésében. Az ilyen pozitív forgatókönyvek rávilágítanak azokra az erőforrásokra, amikre támaszkodhatsz a célodhoz vezető úton és segítik ezek mobilizálását.

Tedd fel magadnak a kérdést:

  • Mi történik, ha minden a lehető legjobban alakul?
  • Milyen érzés, amikor megdolgoztál a célodért és sikeresen elérted azt?
  • Hogyan néz ki, amikor valóra válik az álmod?

Képzeld el, elevenítsd meg a részleteit és legyél fantáziadús!

Lassan megérted, hogy az időt, amit arra fordítasz, hogy építsd mások életét, fordíthatod a magadéra is. Hogy felesleges időpocsékolás azon fáradozni, hogy megments valakit, aki nem hajlandó a változásra. Túl értékes az életed minden perce ahhoz, hogy várj valakire, valamire. Aki valóban szeret, felismeri mindezt. Ő adni akar, nem pedig elvenni az életedből.

Áldás!

Szólj hozzá

coaching rezgés