2021. jan 20.

A CSAKRÁK ÉS A FINOMENERGETIKAI TESTEK

írta: Dhira.therapy
A CSAKRÁK ÉS A FINOMENERGETIKAI TESTEK

A fizikai test egész Lényünk öt-tíz százaléka csupán. A csakrák és az aura  finom energetikai rendszerünk része. A hagyományok szerint több úgynevezett al-csakrával is rendelkezünk. Az aura rétegei a testtől távolodva egyre inkább légiessé válnak, vagyis finomodnak.

A csakrák és a finomenergetikai testek összefüggő rendszert alkotnak, amely fenntartja az egészséget az élet valamennyi szintjén. A bennük jelentkező blokkok és kiegyensúlyozatlanság rendellenességeket okozhat.

A csakrák forgó energiaörvények, kapcsolódási és illeszkedési pontokként működnek a finomenergetikai testek és a fizikai test között. Az észlelést, érzelmeket és az önkifejezést erőteljesen befolyásolja, hogy mennyire aktívak ezek az energiaközpontok, hogy stressz alatt állnak vagy optimálisan működnek. Ha blokkoltak vagy stagnálnak, teret adnak a tudat alatti félelmeknek és érzéseknek, így azok korlátlanul uralkodhatnak rajtunk. A tágra nyílt, ellenőrizhetetlenül örvénylő központok lehetővé teszik, hogy a külvilág túlzottan hasson ránk. Ha optimálisan működnek, a csakrák próbára teszik, kihívás elé állítják a belénk ivódott meglátásokat. Lehúzzák és beépítik a magasabb rezgésű energiát, ami a korábbi szint fölé emeli a lelkünket.

be7586d309d844f878ba987170cbf545.jpg

Ahogy az ősi csakraábrázolások is mutatják, a szokványos modern ábrákon szereplő hét hagyományos „személyes csakrán” kívül sokkal több létezik. Ahogy tudatosságunk erősödik, emelkedik, a magasabb rezgésű csakrák is újra aktiválódnak és az eddig szendergő energetikai kapcsolódási pontok megnyílnak, hogy összekapcsolják a fizikai testet és a Földet a kozmikus energiákkal. A „másodlagos csakrák” kapcsolatot jelentenek az ősökkel és előző életekkel is.

Csakratípusok

  • Személyes csakrák – a hagyományos csakrák közé tartozik a gyökér, szakrális, napfonat, szív, török, harmadikszem és a koronacsakra.
  • Transzperzsonális csakrák – a magasabb rezgésű csakrák közé tartozik a földcsllag, a Gaia kapuja, a szívmag, magasabb rendű szív, szóma, a kauzális és lélekcsillag és az alta major csakra.
  • Másodlagos csakrák – ezek közé tartozik a tenyér, térd, előző élet, dantien és lépcsakra.

Amikor egy csakra blokkolttá válik, kevesebb Kozmikus Energiát képes felvenni. Amikor tartósan fennmarad ez a kibillent állapot, a csakrákhoz kapcsolódó fizikai szervek is károsodnak.

Tehát a fizikai betegséget Minden esetben megelőzi egy energetikailag kibillent állapot. 

 

Szólj hozzá

yoga coaching rezgés csakrák