2021. jan 04.

MALACHIT – A LÉLEK MEGTISZTÍTÓJA

írta: Dhira.therapy
MALACHIT – A LÉLEK MEGTISZTÍTÓJA

AZ ÁTALAKULÁS KÖVE

A malachit hatalmas erővel bíró ásvány, képes arra, hogy használója megújuljon! Megtöri az idejétmúlt mintákat és a nemkívánatos köteléket. Napvilágra hozza árnyoldalunkat és segíti azok oldását.
☝️Sokan azt tartják róla, hogy még mindig alakul, s az új évezred egyik legfontosabb gyógyító köve lesz.
Segíti az álmok révén keletkező felismeréseket, egyensúlyt teremt az érzelmek és az értelem között. Megfigyelőképességünket éppen úgy erősíti, mint a fantáziánkat és a képzelőerőnket. Az elfojtott érzelmek tudatosulnak, a lelki sebek begyógyulnak. A kő megerősíti az információk feldolgozásának képességét, segíti a megértést, segítségével feloldhatjuk a lelki blokkokat is, ezzel segítve a szellemi fejlődést.
�A malachit mindig visszavezet lelki egyensúlyunkhoz, harmóniánkhoz. Hatására sokkal intenzívebben éljük meg az életünket, mert kockázatvállalásra és változásra ösztönöz. Könyörtelenül megmutatja, hogy mi akadályozza a spirituális fejlődésünket. Tanít, hogy miként vállaljunk felelőséget a cselekedeteinkért, a gondolatainkért és az érzéseinkért. Feloldja a tiltásokat; segíti az érzések kifejezését. Ez a kő fejleszti a mások iránti empátiát, s megmutatja, milyen érzés lenne az ő helyzetükben lenni. Csökkenti a szégyenlősséget, és támogatja a barátságot, lehatol a probléma gyökeréig, hangsúlyozza az intuíciót és az éleslátást.
134602083_226303112389162_4242319293417969700_n.jpg
Ez a gyönyörű kő elősegíti a jobb és a bal agyfélteke koordinációját, így kiegyensúlyozott viszonyt teremt az érzelmek, a fantázia és a képzelőerő, illetve az értelem, a megfigyelőképesség és az analitikus gondolkodás között.
A malachit a legmélyebb összeköttetésben áll a természettel, minden természetes folyamattal és növekedéssel. Képessé teszi viselőjét arra, hogy az örök változásban felismerje az általános növekedést.
�Rendkívül sokoldalúan gyógyít. Megtisztítja és aktivizálja a csakrákat, és összehangol a spirituális vezetőnkkel. A harmadik szemre téve fokozza a vizualizációt és a tisztánlátást, míg a szíven egyensúlyt és harmóniát teremt. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet számára, előhívja a mély érzéseket.
Szólj hozzá

rezgés ásványok